Selskab

Selskab

Grønttorvet står
for det gode selskab

Grønttorvet er en gammel historisk restaurant med over 250 år bag sig.
Jeres fest vil blive holdt i unikke og charmerende omgivelser.

Betjeningen er uformel, men professionel.
Vi kan sammensætte menuer efter jeres ønsker.

Vi kan klare alle typer selskaber:

  • Konfirmation
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Frokost- og aftenarrangementer
  • Mindesammenkomster

De er altid velkommen til at ringe ind og høre nærmere.

Menuer

Bestilling skal ske telefonisk eller på mail

Frokostmenu – smørrebrød 219,00
Min. 8 personer mod forudbestilling
Samme menu til hele bordet

3 stk. smørrebrød serveret på fade
Vælg mellem
Marineret sild
Karrygel, creme fraiche, syltet rødløg og kapersfrit
Fiskefilet på rugbrød
Remoulade, kapersfrit og citron
Hønsesalat
Rørt med mayonnaise, creme fraiche, svampe og urter på surdejsbrød. Toppet med bacon
Roastbeef
Bearnaisemayo, friteret løg, syltet sennepskorn og syltet perleløg

Frokostbord 349,00
Min. 8 personer mod forudbestilling
Samme menu til hele bordet

3 serveringer
Marineret sild med karrysalat, kapers og rødløg
Æg og rejer
Fiskefilet med remoulade og citron
________
Tartelet med høns i asparges
Ribbensteg med rødkål, kartofler og skysauce
________
Gammeldags æblekage

Selskabsmenu 429,00
Min. 8 personer mod forudbestilling
Samme menu til hele bordet

3 serveringer

Forret
Røget laks
Med saltet agurk, røgeostcreme, radiser og rugbrødschips

Hovedret
Oksemørbrad
Med pommes fondant, rødvinssauce og årstidens grønt

Dessert
Gateau Marcel
Med sæsonens is og dertilhørende garniture

Grønttorvets klassikere 299,00
Min. 8 personer mod forudbestilling
Samme menu til hele bordet

Forret
Grønttorvets berømte tarteletter
Sprød butterdejsskal med cremet høns i asparges

Hovedret
Vægtergryde
Gryderet med oksekød og slagterpølser. Toppet med bacon, løg og svampe.
Vælg mellem pommes frites eller kartoffelmos

Dessert
Gammeldags æblekage

Æblekagerasp med makroner, portvin og flødeskum

Klassikeren 299,00
Min. 8 personer mod forudbestilling
Samme menu til hele bordet

Forret
Rejecocktail

Thousand island-dressing, asparges og rogn
Hertil surdejsbrød med rørt smør

Hovedret
Kalvebryst
Årstidens grønt, kartofler og peberrodssauce

Dessert
2 kugler is

Med flødeskum og småkage