Se vores Påskefrokost 2024
Smørrebrød
Marineret sild
Karrygel, kapersfrit, syltet rødløg og creme fraiche
89,00
Friteret sild
Med urtepanering, mayonnaise med brunet smør og syltet agurk
89,00
Fiskefilet på rugbrød
Remoulade, kapersfrit og citron
99,00
Æg og rejer
Rørt med creme fraiche, grøn olie og asparges. Toppet med æg og rogn
99,00
Rejer på surdejsbrød
Mayonnaise, rogn, asparges og citron
119,00
Stegt kalvelever
Rødløgskompot, syltet svampe og creme fraiche
99,00
Roastbeef
Bearnaisemayo, friterede løgringe, syltet sennepskorn og syltet perleløg
89,00
Hønsesalat
Rørt med mayonnaise, creme fraiche, svampe og urter på surdejsbrød. Toppet med bacon
89,00
Rørt tatar
Med tomat, sennep og peberrodsmayonnaise, syltet skalotteløg og rå æggeblomme på surdejsbrød
119,00
Rullepølse
Syltede æbler, løgpure, sennepsmayonnaise og kartoffelchips
89,00
Salater
Marineret artiskokhjertesalat
Agurk, oliven, saltmandler, semi-dried tomater og fransk dressing
Serveret med surdejbrød og rørt smør
159,00
Cæsarsalat
Pankopaneretkylling, bacon, semi-dried tomater, cæsardressing, croutoner og parmesan. Serveret med surdejsbrød og rørt smør
169,00
Varme retter
Stjerneskud
Stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, mayonnaise, Thousand island-dressing, røget laks, rejer og citron. Anrettet på surdejsbrød
219,00
Pariserbøf
Serveret med peberrod, kapers, rødløg, pickles og rå æggeblomme på surdejsbrød
179,00
Grønttorvets berømte tarteletter
Sprød butterdejsskal med cremet høns i asparges
39,00
pr. stk.
Æggekage – ad libitum
Røget spæk, agurk, tomat, purløg, sennep, syltede rødbeder og rugbrød
199,00
pr. person
Biksemad
Med rødbeder og spejlæg.
Spørg personalet, hvis De ønsker rugbrød
169,00
Wienerschnitzel af kalveinderlår
Pommes sautées, dreng og ærter
Vælg mellem smørsauce eller skysauce
229,00
Stegt flæsk
(min. 2 couv. mod forudbestilling 2 dage forinden)
Hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
199,00
Svampetarteletter – 3 stk.
Cremet, vegetarisk svampefyld i sprød butterdejsskal
119,00
Desserter
Bananasplit
Karamelliseret banan, hasselnød, chokoladesauce, flødeskum, chokoladeis og tonkabønneis
99,00
Gammeldags æblekage
Æblekagerasp med makroner, portvin og flødeskum
79,00
Pandekager med is
Appelsingel og chokoladesauce
99,00
Camembert Frit
Solbærsylt, druer og ristet brød
99,00
To kugler is
Efter kokkens humør. Med flødeskum og småkage
79,00
Årstidens menu
Gældende fra 1/3-24 – 30/4-24
Laksetatar
Rørt med peberrod, creme fraiche og sesam. Toppet med agurk og frossen avokadocreme
Hertil surdejsbrød med rørt smør
Farseret kyllingebryst
Porre, kartoffelkroket, gulerodspure, glaserede beder og hønsesauce
Bananasplit
Karamelliseret banan, hasselnød, chokoladesauce, flødeskum, chokoladeis og tonkabønneis
2 retter
299,00
3 retter
389,00
Forretter
Grønttorvets berømte tarteletter
Sprød butterdejsskal med cremet høns i asparges
39,00
pr. stk.
Laksetatar
Rørt med peberrod, creme fraiche og sesam. Toppet med agurk og frossen avokadocreme
Hertil surdejsbrød med rørt smør
119,00
Rejecocktail
Thousand island-dressing, asparges og rogn
Hertil surdejsbrød med rørt smør
99,00
Husets brød
To surdejsboller med rørt smør
39,00
Hovedretter
Vægtergryde – ad libitum
Gryderet med oksekød og slagterpølser. Toppet med bacon, løg og svampe.
Vælg mellem pommes frites eller kartoffelmos
229,00
Bøf Bearnaise
Af ribeye med pommes frites
299,00
Wienerschnitzel
Pommes sautées, dreng og ærter
Vælg mellem smørsauce eller skysauce
229,00
Herregårdsbøf
Pommes frites, sauce bearnaise og ærter
219,00
Pariserbøf
Serveret med peberrod, kapers, rødløg, pickles og rå æggeblomme på surdejsbrød
179,00
Grønttorvets stjerneskud
Stegt rødspættefilet, dampet rødspættefilet, mayonnaise, Thousand island-dressing, røget laks, rejer og citron. Anrettet på surdejsbrød
219,00
Stegt flæsk
(min. 2 couv. mod forudbestilling 2 dage forinden)
Hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
199,00
Farseret kyllingebryst
Porre, kartoffelkroket, gulerodspure, glaserede beder og hønsesauce
219,00
Svampetarteletter – 3 stk
Cremet, vegetarisk svampefyld i sprød butterdejsskal
119,00
Marineret artiskokhjertesalat
Agurk, oliven, saltmandler, semi-dried tomater og fransk dressing Serveret med surdejsbrød og rørt smør
159,00
Desserter
Bananasplit
Karamelliseret banan, hasselnød, chokoladesauce, flødeskum, chokoladeis og tonkabønneis
99,00
Gammeldags æblekage
Æblekagerasp med makroner, portvin og flødeskum
79,00
Pandekager med is
Appelsingel og chokoladesauce
99,00
Camembert Frit
Solbærsylt, druer og ristet brød
99,00
To kugler is
Efter kokkens humør. Med flødeskum og småkage
79,00
Børneretter
Pommes frites
Vælg mellem mayonnaise, remoulade og ketchup
59,00
Fiskefilet med pommes frites
Vælg mellem mayonnaise, remoulade og ketchup
149,00
Fadøl
Pilsner
45,00/65,00
Classic
45,00/65,00
1859
49,00/79,00
IPA
49,00/79,00
Affligem Double
49,00/79,00
Sæsonens hane
49,00/79,00
Blanc 1664
49,00/79,00
Grimbergen Double
49,00/79,00
Alkoholfri øl
Heineken 0,0
49,00
Fynsk Fri
49,00
Ørbæk Brown Ale Fri
49,00
Specialøl
Schiøtz Bohemian Pils
79,00
Anarkist Bloody Weizen
79,00
HCA Fynsk hvede
79,00
Schiøtz Nordisk Hvede
79,00
Schiøtz Belgisk IPA
79,00
Schiøtz Gylden IPA
79,00
HCA Tinsoldaten
79,00
Schiøtz Mørk Mumme
79,00
Mors stout
49,00
Anarkist Brown Ale
79,00
Ale No. 16
49,00
Fynsk Forår
49,00
Vand
Pepsi
35,00/60,00
Pepsi Max
35,00/60,00
Faxe Kondi
35,00/60,00
Mirinda Lemon
35,00/60,00
Mirinda Orange
35,00/60,00
Ginger Beer
45,00
Kildevand / Danskvand
35,00
Postevand pr. person
15,00
Appelsinjuice / Æblemost
40,00
Hyldeblomst / Solbærsaft / Jordbærsaft
40,00
Cocio
35,00
Hvidvin
De Chansac, Sauvignon Blanch, Gascogne, Frankrig
75,00 / 299,00
Domäne Wachau, Grüner Veltliner-Federspiel Terrassen, Østrig
95,00 / 519,00
Bestheim, Riesling-Classic, Alsace, Frankrig
399,00
Finca Sophenia, Altosur, Chardonnay, Argentina
389,00
Tommasi, Vigneto le Rosso-Pinot Grigio, Veneto, Italien
479,00
Mousserende
Saint-Louis, Blanc De Blancs, Brut, Frankrig
349,00
Rosé
Stone Barn, hvid zinfandel, Californien, USA
75,00/399,00
Baron M, French Romance Rosé, Languedoc-Roussillon, Frankrig
75,00/389,00
Rødvin
Lux Zinfandel, Central Valley, California, USA
75,00/299,00
Umberto Cesari, Sangiovese de Romagna Riserva, Italien
95,00/399,00
Marterey, Pinot Noir, Vin de Pays dÒc, Frankrig
369,00
Croix Des Vents, Cabernet Sauvignon, Frankrig
319,00
Torre del barone, Primitivo, Italien
349,00
Château Beaulieu, Bordeaux, Lalande-de-Pomerol, Frankrig
619,00
Arrangementer – 2024
Vinsmagning
Med Kjær & Sommerfeldt
D. 27 / 03 – 2024
Fra klokken 18:00
Snacks, 3 retters menu og 6 glas vin
Carsten fortæller om vinene under middagen
Menuen
Cowboytoast
Med brioche, bløde løg og stegt okse
Tatar af okseinderlår
Med løgkompot og rugcrouton
Crémant de Bourgogne – Prestige brut
Brændende kærlighed
Paneret bacon, pommes pure med løg, glaseret bede og purløgshollandaise
Château STE Michelle Riesling
Familie Hugel Pinot Gris – Classic
Schnitzel af nakkefilet
Med pommes noisette, beurre blanc med dreng, stegte ingrid ærter og ærtepure
Nik Weis – Pinot Noir
Domäne Wachau – Pinot Noir Reserve
Æblekage
Makron, vaniljefromage, æblekompot, æblesorbet, karamelsauce og broken gel på ribs og portvin
Menade Sauvignon Blanc – Dulce
499,00 pr person
Bestil dit bord i god tid via vores hjemmeside eller på telefon +4563123300
Påskefrokost
Menuen er gældende d. 28/03-01/04
1. servering (med brød og smør)
Marineret sild med karrysalat
Rejer med mayonnaise
Røget laks med sennepssauce
2. servering
Tartelet med høns i asparges
Stegt lam med glaserede gulerødder og perleløg, råstegte timiankartofler og skysauce
Skidne æg med sennepssauce og bacon
3. servering
Citronfromage med flødeskum, sprød marengs og citrongel
Menuen skal forudbestilles af min. 2 personer.
Gælder hele bordet.
349,00 pr person
Bestil dit bord i god tid via vores hjemmeside eller på telefon +4563123300
Tirsdags tilbud
Serveres fra 17.00 – 20.30
Hver tirsdag i februar kører vi ad libitum tilbud
D. 06 / 02 – 2024 – 169,00 kr.
Stegt flæsk
Med hvide kartofler, persillesauce og rødbeder
D. 13 / 02 – 2024 – 139,00 kr.
Æggekage
Røget spæk, agurk, tomat, purløg, sennep, syltede rødbeder og rugbrød
D. 20 / 02 – 2024 – 119,00 kr.
Grønttorvets berømte tarteletter
Sprød butterdejsskal med cremet høns i asparges
D 27 / 02 – 2024 – 169,00 kr.
Vægtergryde
Gryderet med oksekød og slagterpølser. Toppet med bacon, løg og svampe.
Vælg mellem pommes frites eller kartoffelmos
Bestil dit bord i god tid via vores hjemmeside eller på telefon +4563123300
Dagens ret
Serveres fra 12.00 – 16.00
Uge 9
Mandag
Bøf med bløde løg
Tirsdag
Boller i karry
Onsdag
Rødspætte med persillesauce